Search

Dakkapelrenovatie

Standaard en maatwerk

Elke dakkapel die wij renoveren is standaard van binnen afgewerkt en al compleet voor u geïsoleerd. Het dak en de zijwanden zijn standaard voorzien van een 14 centimeter dikke EPS-isolatielaag. Beter kan een dakkapel niet geïsoleerd worden. Zo kunt u optimaal genieten van de perfecte standaard dakkapel óf een ideale versie op maat.

✓ Geen onderhoudskosten
✓ 10 jaar garantie
✓ Duurzaam & energiezuinig
✓ Waardeverhoging van de woning
✓ Warmte isolerend en geluid reducerend
✓ Inbraakwerend
✓ In alle stijlen en kleuren verkrijgbaar
✓ Ook met houtstructuur

Een dakkapel laten renoveren door Dutch Windows

Wanneer u dit wenst kunt u al binnen één dag een dakkapel laten renoveren door ons! Wij zorgen ervoor dat deze zonder problemen, in de juiste maat op uw dak wordt gezet. Hier is geen kraanwagen voor nodig.

Een dakkapel plaatsen start bij het maken van een gat in uw dak, dit doen onze monteurs zeer secuur. Vervolgens wordt al het afval opgeruimd en zullen we de dakkapel plaatsen. Hierna zorgen wij voor een nauwkeurige afwerking van uw dak en de dakkapel en kunt u optimaal genieten van meer licht en extra woongenot! Snel, nauwkeurig en zeer efficiënt werken, dat is waar wij goed in zijn.

Meer ruimte én meer licht

Een dakkapel renoveren kan een waardevolle toevoeging zijn op uw woning. U realiseert er niet alleen meer ruimte én licht door, maar ook de woningwaarde kan aanzienlijk stijgen. Doordat een kamer door een dakkapel veel ruimer wordt, heeft u ook nog eens meer mogelijkheden om de kamer in te delen. Soms is het zelfs mogelijk om van één slaapkamer, op bijvoorbeeld uw zolder, twee slaapkamers te realiseren dankzij meer volume in de ruimte.

Schüco dakkapel van kunststof

De kunststof dakkapellen bestaan uit de kunststof kozijnen van Schüco en de kunststof- gevelbekleding en dakranden van Keralit. De Schüco dakkapel staat bekend om zijn onderhoudsvrije karakter en stevigheid. Deze kunststof kozijnen bieden u een zeer hoge thermische isolatiewaarde, meer wooncomfort en een uitgebalanceerd design.

Brand- en inbraakveilig

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen wilt u wel dat deze volledig veilig is. Schüco dakkapellen en kozijnen zijn brandvertragend, zelfdovend en beveiligd tegen inbraak. De kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden van Keralit worden gemaakt van gerecycled kunststof en zijn compleet ongevoelig voor vocht of warmte. Een Keralit dakkapel staat immers voor kwaliteit. Vanwege onder meer onze brand- en inbraakveilige materialen hebben wij het Politie Keurmerk Veilig wonen® mogen ontvangen.

Onze medewerkers hebben dankzij jarenlange ervaring een uitstekende expertise ontwikkeld in het op maat realiseren van allerlei kunststof toepassingen, waaronder kunststof schuifpuien. Daarbij bieden wij een volledige service, inclusief een prettige betaalwijze, namelijk: ‘betalen bij tevredenheid’. Wij zien het als een plicht om onze klanten keer op keer te voorzien van de beste service. Hier zorgen onze vakbekwame monteurs en ons serviceteam graag onbeperkt voor.

Onbeperkt advies van specialisten

Denkt u na over een schuifpui overkapping, een schuifpui met raambekleding of een schuifpui hor? Onze specialisten zullen u onbeperkt adviseren. Iedere woonsituatie vraagt om een andere aanpak, waar ons team u goed bij kan helpen. Tijdens het traject hanteren we altijd een eerlijke en transparante samenwerking met u.

Wenst u nieuwe kunststof schuifpuien? Geïnstalleerd door vakbekwame, betrouwbare monteurs? Of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact op!

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.