Zoek

Kunststof Schuifpuien

Meer licht en ruimte

De ideale manier om uw woning van meer licht en ruimte te voorzien is door het toepassen van kunststof schuifpuien. Door de hoeveelheid glas in het stevige kunststof geraamte, ontvangt uw woonkamer zoveel meer licht. Hierdoor haalt u de heerlijke tuin nog dichterbij en creëert u in de warme seizoenen een heerlijk open gevoel in huis. Onze kunststof schuifpuien zijn op maat te realiseren in iedere woning, dus ook bij u thuis! Hieronder alle voordelen op een rij:

✓ Makkelijk te bedienen
✓ Drempelloze doorgang naar tuin
✓ Duurzaam & energiezuinig
✓ Waardeverhoging van de woning
✓ Warmte isolerend en geluid reducerend
✓ Inbraakwerend
✓ In alle stijlen en kleuren verkrijgbaar
✓ Kies zelf de indeling

Kunststof schuifpuien in vele kleuren

Bij ons slaagt u voor kunststof schuifpuien in vele formaten en kleuren. Onze kunststof schuifpuien zijn schuifpuien uit het EasySlide systeem van Schüco. Het kunststof kozijnprofiel Corona CT 70 van Schüco vormt de basis van deze EasySlide kunststof schuifpui. Dit is echter slechts een voorbeeld van de vele keuzes die u heeft. De Schüco schuifpui komt in onder meer de prachtige kleuren, zoals antraciet, zwart, wit en blauw. Welke bouwstijl- of kleur uw woning ook heeft er is altijd een goede match te maken dankzij ons ruime assortiment.

Praktisch en kindvriendelijk

Dutch Windows biedt u kunststof schuifpuien die vrijwel geruisloos- en zeer kindvriendelijk zijn. Hierdoor zijn de deuren erg praktisch en heeft u de ideale toegang tot uw balkon, tuin of terras. Daarnaast bent u weinig tijd kwijt aan het schuifpui-onderhoud, vanwege het duurzame karakter van de kunststof schuifpuien. Hierdoor hoeven ze niet geverfd te worden en gaan ze lang mee. Het enige schuifpui-onderhoud dat u heeft is de reguliere schoonmaak in- en om huis.

Een duurzame woonoplossing

Bent u op zoek naar een duurzame Schüco schuifpui welke weinig onderhoud vergt? Dan zijn de kunststof schuifpuien van Dutch Windows wellicht uw oplossing. Het materiaal is namelijk roestvast en gaat jarenlang mee. Daarnaast zijn onze schuifpuien van kunststof zeer sterk, waardoor u meteen een stevige raamconstructie genereert. Al met al echt een duurzame woonoplossing waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Kwalitatief en inbraakveilige kunststof schuifpuien

Wanneer u kiest voor onze kunststof schuifpuien, doet u niet alleen een duurzame aankoop maar kiest u voor oprechte kwaliteit en producten die inbraakveilig zijn. Wij beschikken niet voor niets over het Politie Keurmerk Veilig wonen®, wat aangeeft dat wij werken met inbraakwerend materiaal. Wanneer u kiest voor een schuifpui met vaste deur wordt deze geoptimaliseerd met veilig hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn ook al onze kunststof- kozijnen, deuren en dakkapellen hiervan voorzien.

Onze medewerkers hebben dankzij jarenlange ervaring een uitstekende expertise ontwikkeld in het op maat realiseren van allerlei kunststof toepassingen, waaronder kunststof schuifpuien. Daarbij bieden wij een volledige service, inclusief een prettige betaalwijze, namelijk: ‘betalen bij tevredenheid’. Wij zien het als een plicht om onze klanten keer op keer te voorzien van de beste service. Hier zorgen onze vakbekwame monteurs en ons serviceteam graag onbeperkt voor.

Onbeperkt advies van specialisten

Denkt u na over een schuifpui overkapping, een schuifpui met raambekleding of een schuifpui hor? Onze specialisten zullen u onbeperkt adviseren. Iedere woonsituatie vraagt om een andere aanpak, waar ons team u goed bij kan helpen. Tijdens het traject hanteren we altijd een eerlijke en transparante samenwerking met u.

Wenst u nieuwe kunststof schuifpuien? Geïnstalleerd door vakbekwame, betrouwbare monteurs? Of wilt u meer informatie? Neem vandaag nog contact op!

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.