Zoeken

Kunststof Deuren

Kunststof deuren van hoge kwaliteit

Kiest u voor Dutch Windows, dan kiest u voor kunststof deuren van hoge kwaliteit. Dat uit zich niet alleen in de lange levensduur en het onderhoudsvrije karakter, maar ook in de mate van isolatie. Wij maken onze deuren namelijk exact op maat, zodat deze perfect aansluiten en er geen luchtgaatjes ontstaan. Zo houden we uw energierekening laag en profiteert u van optimale warmte in de winter.

✓ Alleen maar voordeel
✓ Nooit meer verven
✓ Onderhoudsvrij
✓ 10 jaar garantie
✓ Woningwaarde verhogend
✓ Inbraakwerend
✓ In gewenste design & kleur
✓ Volledig op maat

Klik hier voor de folder met alle deuren >

Uw woning optimaal beveiligd

Naast dat onze kunststof deuren zeer duurzaam zijn, haalt u tevens brandwerend materiaal in huis. Evenals de kunststof kozijnen voor uw ramen, zorgen de deuren er namelijk voor dat de brand vertraagd wordt. Daarnaast hebben de kunststof deuren zelfs een vuur dovende werking. Mede om deze redenen hebben wij het Politiekeurmerk Veilig Wonen ontvangen. Een erkenning waar we trots op zijn.

Het visitekaartje van uw woning op maat

Uw voordeur, achterdeur en tuindeuren zijn de visitekaartjes van uw woning. Daarom maken wij de kunststof deuren voor u geheel op maat in de gewenste uitvoering, kleur en vorm. De uitstraling van uw woning moet aansluiten bij het deurtype om het in uw eigen stijl te realiseren. Dutch Windows zorgt er dan ook voor dat dit op vakkundige wijze gerealiseerd wordt.

Onze deuren zijn in vele variaties en RAL-kleuren te verkrijgen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bekijk hier alle mogelijkheden (opent in een nieuw venster)

Daarom kiest u voor Dutch Windows

Al jaar en dag zorgen onze vakbekwame monteurs voor mooie realisaties van kunststof. Ons team is gecertificeerd, ervaren, betrouwbaar en betrokken bij alles wat ze doen. Daarnaast hechten wij een grote waarde aan wederzijds vertrouwen, waarom wij u een financieringsvorm aanbieden in samenwerking met SVN waarbij u pas betaalt bij volledige tevredenheid. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar team en een optimaal resultaat dat aansluit bij uw wensen.

Uw kunststof deuren op afbetaling

Nieuwe kunststof deuren laten installeren, maar pas betalen achteraf? Bij Dutch Windows kan het. Wij hebben voor u een financieringsvorm gecreëerd waarbij u achteraf betaald, wanneer u blij bent met het resultaat. Ons team levert puik vakwerk, maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet geheel naar wens is. In dat geval komen onze vakmensen het probleem binnen no-time op passende wijze oplossen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Dutch Windows is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Hierdoor bent u verzekerd van kunststof deuren, kozijnen, dakkapellen en schuifpuien vervaardigd uit de meest veilige materialen. Niet alleen onze deurpanelen, maar ook de deurkozijnen zijn voorzien van veilig en comfortabel materiaal. Daarnaast voldoet al het hang- en sluitwerk aan de laatste eisen voor veiligheid.

Eerlijk en oplossingsgericht advies

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de kantjes er niet vanaf loopt en duidelijk en snel communiceert? Laat Dutch Windows u helpen. Ook wanneer uw woning om complexe oplossingen vraagt, creëren wij het beste advies op maat. Onze vakmensen zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden en hebben dusdanig veel ervaring dat zij ook in lastige vragen een oplossing zien. Wij zorgen voor een prettige samenwerking met onze klanten om vanuit daar de mooiste projecten te realiseren.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Meteen een afspraak inplannen of heeft u vragen? Waar u ook vragen over heeft, wij helpen u graag verder. Wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Of wilt u meer informatie over kunststof deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier alle mogelijkheden qua deuren en deurbeslag (opent in een nieuw venster)

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.