Zoek

Kunststof Kozijnen

Gecertificeerde kunststof kozijnen

Laat u kunststof kozijnen plaatsen, dan bent u verzekerd van een hoge mate aan comfort en veiligheid. Onze varianten zijn voorzien van een KOMO-certificering, waarmee wind- en waterdichtheid worden gegarandeerd. U genereert hiermee een lager energieverbruik en u geniet bovendien van een goed verwarmde woning. Daarnaast zijn onze systemen stevig, duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvrij.

✓ Ontelbaar veel voordelen
✓ Geen onderhoudskosten
✓ 10 jaar garantie
✓ Duurzaam & energiezuinig
✓ Waardeverhoging van de woning
✓ Warmte isolerend en geluid reducerend
✓ Inbraakwerend
✓ In alle stijlen en kleuren verkrijgbaar
✓ Ook met houtstructuur

Wat maakt Dutch Windows uniek?

Onze jarenlange expertise in kunststof kozijnen zorgt ervoor dat wij u een compleet servicepakket kunnen aanbieden. Wij vinden dat wederzijds vertrouwen een belangrijke rol speelt in het proces, waardoor wij het niet meer dan normaal vinden dat onze klanten pas betalen bij volledige tevredenheid. Wij creëren samen met u kunststof kozijnen op maat in het door u gewenste design en laten deze plaatsen door gecertificeerde, vakbekwame monteurs die zelfs de meest complexe bouwsituaties niet uit de weg gaan.

Kozijnen op afbetaling? Al voor €49,- per maand uw woning in de kunststof kozijnen

Bij Dutch Windows betaalt u niet vooruit, maar achteraf. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om enkel te betalen bij volledige tevredenheid. Ondanks dat u volledig kunt vertrouwen op onze kunststof kozijnen en de gecertificeerde, ervaren monteurs, kan het altijd voorkomen dat er iets niet naar tevredenheid verloopt. Wij bieden u dan in alle gevallen een passende, duurzame oplossing. Vraag ons vrijblijvend naar de voorwaarden of vraag een adviesgesprek aan!

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Wij beschikken over het Politie Keurmerk Veilig Wonen®. Dat wil zeggen dat wij kunststof kozijnen plaatsen met inbraakwerende materialen, voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de belangrijkste eisen voor veiligheid. En niet alleen onze kunststof kozijnen, maar ook kunststof deuren, schuifpuien en dakkapellen vallen hieronder.

Heeft uw woning niet de standaardafmetingen voor kunststof kozijnen? Dutch Windows voorziet geen problemen. Wij geven altijd een persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies op maat, zodat ook de meest complexe vraag goed beantwoord kan worden. Vanaf het moment dat u contact met ons legt bouwen we aan een transparante en duidelijke samenwerking. Wij geloven dat we hierdoor de mooiste resultaten kunnen behalen.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Meteen een afspraak inplannen of heeft u vragen? Waar u ook vragen over heeft, wij helpen u graag verder. Wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Of wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.