Zoek

Wijkacties

Wijkacties

Veel huiseigenaren uit verschillende plaatsen in Nederland hebben een aanvraag bij Dutch Windows ingediend om hun huidige kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Door een groot aantal lokale aanvragen kunnen wij op deze plekken deze voordeelactie starten. We kunnen dan collectief inkopen en zo ontstaat er een financieel voordeel. Voor iedereen. Dus ook u profiteert mee en zo worden kunststof kozijnen bereikbaar en vooral betaalbaar.

Onze kundige adviseurs zijn tijdens zo’n Wijkactie altijd in de buurt en geven u met alle plezier uitleg over de actie, de mogelijkheden en mocht u interesse hebben kunnen zij ook een vrijblijvende offerte maken.

10 Voordelen op een rij

✓ Meer wooncomfort en een lagere energierekening
✓ Kozijnen voorzien van HR++ glas
✓ 10 jaar standaard productgarantie
✓ Eigen vakmensen
✓ Ruim 30 jaar ervaring
✓ Snelle levering
✓ Van A tot Z, alles in eigen beheer
✓ Politie Keurmerk Veilig Wonen
✓ Gespreid betalen mogelijk, al vanaf 49,- per maand
✓ Betaling pas ná montage

Meer weten over uw mogelijkheden?

Meteen een afspraak inplannen of heeft u vragen? Waar u ook vragen over heeft, wij helpen u graag verder. Wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Of wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.