Zoek

Kunststof Gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding laten plaatsen

Natuurlijk wilt u gevelbekleding plaatsen van hoge kwaliteit, maar het design moet wel aansluiten op uw woning. Daarom kunt u bij Dutch Windows kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. Wij leveren de diverse gevelbekleding van Keralit in matte kleuren of glans, maar ook in houtstructuur. Zo kunt u de kleur en structuur van uw kunststof gevelbekleding perfect afstemmen op uw kunststof kozijnen-, dakkapel, schuifpuien of deuren. Zo creëert u een eensgezind huisaanzicht.

Duurzaam en onderhoudsvrij

De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Een groot voordeel van onze Keralit gevelbekleding is dat deze een bijzonder lange levensduur heeft, onderhoudsarm is en dat u wel 10 jaar garantie krijgt op uw kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Gevelbekleding kopen van Dutch Windows betekent een garantie op service, duurzaamheid, kwaliteit en weinig onderhoud. De ideale optie om uw woning te verduurzamen.

Kunststof gevelbekleding laten plaatsen voor renovatie- en nieuwbouwprojecten

Kunststof gevelbekleding van Dutch Windows is uitermate geschikt als toepassing bij zowel renovatie– als nieuwbouwprojecten. De kunststof gevelbekleding van Keralit en de kunststof dakranden voldoen aan de eisen van het Nationaal pakket Duurzaam bouwen. Door het gebruik van gerecycled kunststof wordt het milieu ontlast en kunt u met een gerust hart genieten van uw nieuwe gevelbekleding. Dutch Windows, duurzaam en verantwoord!

Verwachte levensduur van 30 jaar

De verwachte levensduur van kunststof gevelbekleding is 30 jaar. Goed onderhoud en een redelijk beschutte plaats kunnen er echter voor zorgen dat de levensduur jaren langer uitvalt.

Kunststof gevelbekleding biedt een mooie afwerking van uw woning!

De afwerking van uw woning is niet alleen essentieel voor het aangezicht, maar draagt ook bij aan de kwaliteit en de duurzaamheid. Gevelbekleding laten plaatsen is hiervoor de perfecte oplossing.
Voor een mooi afgewerkte woning levert Dutch Windows kunststof gevelbekleding en kunststof dakranden. Wij rekenen hiervoor op de kwaliteit van Keralit. Een grote, duurzame speler op het gebied van kunststof geveltoepassingen. Gevelbekleding laten plaatsen van Keralit zorgt voor een complete ongevoeligheid voor vocht of warmte. Van kromtrekken is dan ook geen sprake, hetgeen dat bij reguliere gevelbekleding helaas vaak het geval is.

Ongelimiteerd en professioneel advies

Wilt u kunststof gevelbekleding laten plaatsen? Dutch Windows is uw specialist in het ontwerpen en plaatsen van allerlei kunststof toepassingen voor uw woning. U kunt bij ons terecht voor een eerlijk en oprecht advies over de beste mogelijkheden voor uw wensen. Wij werken samen met bekende, betrouwbare merken, zoals Keralit en Schüco, waardoor u altijd kunt bouwen op een kwalitatieve afwerking én garantie.

Meer weten over uw mogelijkheden?

Meteen een afspraak inplannen of heeft u vragen? Waar u ook vragen over heeft, wij helpen u graag verder. Wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze specialisten? Of wilt u meer informatie over kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier uw gratis adviesgesprek aan

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.